search
  • Riese & Müller Roadster Urban Hn8 56, Green Metallic
Met de Riese en Muller Roadster Urban Low Speed voel je jezelf als een vis in het water, zowel binnen als buiten de stad. Het ultieme rijgevoel en de esthetiek van deze klassieke racefiets maken deze elektrische fiets een zeer gewild model. Rijd jij binnenkort ook fluitend alle fietsers voorbij?

Elektrisch schakelen met de Alfine 11 speed Di2 naaf en shifter.

Bosch Systeem
Alle E-Bikes van Riese en Muller zijn voorzien van het toonaangevende Bosch aandrijfsysteem. Als nauw samenwerkende partners zijn zij continue bezig met de verdere ontwikkeling van het systeem. Het systeem en de gebruikte onderdelen zijn van hoge kwaliteit en dan ook zeer betrouwbaar. De Roadster Urban is uitgevoerd met een Bosch Drive Unit Active Plus motor en een koppel van 50 Nm. De motor biedt ook de gelegenheid om zonder trapondersteuning harder dan 25 km/uur te rijden. Geen weerstand dus bij uitstaande motor dus!

25 kilometer per uur
Deze elektrische fiets van Riese en Muller is verkrijgbaar als 25 km variant en leent zich uitstekend voor je woon- werkverkeer of simpelweg om lekker te gaan touren.

Display
Standaard met Bosch Intuvia display. Deze fungeert als de schakelcentrale voor de E-Bikes van Riese & Muller. Naast de vier niveau's van de trapondersteuning kunt u, afhankelijk van het model, nog veel meer functies selecteren. De bediening daarvan vindt rechtstreeks plaats op het display of op een externe bedieningseenheid. Te vervangen voor een Nyon display of Cobi.
specs
framemaat 56
frametype heren
kleur green metallic
merk remmen achter magura
merk remsysteem voor magura
merk versnellingsysteem shimano
model remmen achter mt4
model remsysteem voor mt4
model versnellingsysteem alfine di2
type remmen achter sh
type remsysteem voor sh
type versnellingsysteem naaf
versnellingen 11
wielmaat 28

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Riese & Müller Roadster Urban Hn8 56, Green Metallic

  • Merk: Riese Muller
  • Model: Riese & Müller ROADSTER URBAN HN8 56, GREEN METALLIC
  • Fietsnummer: F.34156
  • Barcode: 18R04_050307
    -
  • €3.779,00


Tags: Riese & Müller Roadster Urban Hn8 56, Green Metallic, Riese & Müller ROADSTER URBAN HN8 56, GREEN METALLIC, Fietsen > E-bikes