search

Bikelife Sjef van Bergen krijgt dealerschap voor Gaastra en idworx

Vanaf heden is Bikelife Sjef van Bergen in Groesbeek dealer van de merken Idworx en Gaastra. Bikelife Sjef van Bergen heeft het dealerschap overgenomen van Cycle Parts Nijmegen en we zien dit als een welkome opwaardering van ons assortiment.  Al onze medewerkers volgen een technische training  om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

Idworx

Een fietser met liefde voor fietsen gelooft niet in reclame voor nieuwe gadgets. Die vertrouwt op kennis en gevoel, waarmee fietsen worden gemaakt waarvoor ze bedoeld zijn. Bij idworx maken we daar werk van. Wij bouwen fietsen die een belevenis zijn om op te rijden. Ontstaan uit ervaringen van mountainbikers, wereldfietsers en fietsforensen. 

Idworx is geen fabriek, maar een atelier dat mooie fietsen bouwt. Sterk, betrouwbaar, onderhoudsarm, zo licht mogelijk, en alle modellen met een eigen belofte. Uw topfiets maken is onze kunst. Op een topfiets rijden is uw feest.

GAASTRA FYTS

Al sinds vier generaties draait bij de Gaastra's (bijna) alles om fietsen. De familie richtte achtereenvolgend de merken Batavus, Koga Miyata en idworx op. Ieder merk op zich gaf de fietsmarkt in hun tijd belangrijke impulsen en stuwde de ontwikkeling vooruit. Natuurlijk zette ieder van deze merken - door veranderingen in gebruikerseisen - verschillende zwaartepunten. Maar één rode lijn is door de meer dan honderdjarige familiegeschiedenis te trekken: iedere 'Gaastra'-fiets biedt zijn rijder steeds een maximum aan kwaliteit. Deze traditie zet ook het nieuwste merk GAASTRA door met de FYTS, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek en smaakvol design enthousiasme opwekken.

Dhr. L. Rouw zal ons helpen om de overgang van dealerschap zo vloeiend mogelijk te laten verlopen en zal dienen als backup.

Het is mogelijk om fietsen voor een testrit te reserveren. De kosten hiervoor bedragen € 90,=. Bij aankoop zal dit bedrag verrekend worden met de aankoopprijs.

https://www.idworx-bikes.de

http://gaastrabikes.com/

     


Reacties

Note: HTML is not translated!